Poor-Mouth Gearing Prince - California Stars

Mycket fint att köpa

Det finns mycket fint som skulle vara kul att köp hem. Skulle vilja köpa lite kökstillbehör för att piffa till köket lite. Det är så kul att man kan göra om med små medel, ja det finns en hel del som man kan göra för att få det lite finare hemma och som ändå inte behöver kosta så mycket.
Ja det är ett bra sätt att göra saker och ting på. Så man kan kolla ut vad det är man vill göra hemma och se hur man kan få till det på ett enkelt sätt.
Ja det behöver ju som sagt inte vara så svårt eller dyrt, det kan faktiskt gå rätt snabbt att göra iordning ett hem med några få saker. 

Bra med lite idéer 

Ja det är bra om man kan få lite bra idéer på hur man vill ha det och sen så kan man åstadkomma mycket med lite färg och att rensa bort sker. Det gör otroligt mycket att göra om sådana saker.
Ja det finns mycket som man kan fixa till på ett enkelt sätt. Som att skaffa lite kökstillbehör som kan lyfta köket. Och det finns ju så mycket saker som man kan köpa som är fina i pastell färger till köket just.
Ja det är verkligen fint att hitta såna saker och piffa till köket på det sättet.
Ja det finns så mycket man kan göra det gäller att göra det bara och att ha lite fantasi så att det kan bli så där fint som man vill ha det och det vill man ju.

Jag skulle vilja ha ett pastell kök med massor med fina saker i pastell färger det är något som jag tycker är så fint och det skulle jag vilja göra iordning. Får se när jag kan få till det och fixa till det så att det blir så där fint.